Koldskål – klassisk opskrift på kærnemælkskoldskål

Den klassiske koldskål er elsket af mange, og med denne opskrift er du sikret den lækreste hjemmelavede kærnemælkskoldskål. Den er nem og kræver ikke mange ingredienser.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æg, sukker og vanilje lyst og luftigt i mindst 5 minutter.
Rør kærnemælken i.
Riv skallen af citronen, og smag til med citronskal og evt. lidt af citronsaften, alt efter hvor syrlig du kan lide koldskålen.
Stil den koldt, til den skal spises.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 26. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: AOP