Jordbærkoldskål

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Der er næsten ikke noget bedre end koldskål – det skulle da lige være koldskål med jordbær!

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Riv citronskallen fint. Pisk æggeblommer, sukker, vaniljekorn og fintrevet citronskal sammen med elpisker til en luftig masse.
Kør jordbær til en fin puré i en blender/foodprocessor, og vend jordbærpuréen i blandingen. Rør kærnemælk og tykmælk i.
Hæld koldskålen i portionsskåle, og servér med jordbær samt evt. kammerjunkere og flødeskum.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar