Jordbærkoldskål
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Der er næsten ikke noget bedre end koldskål – det skulle da lige være koldskål med jordbær!
Ingredienser
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Riv citronskallen fint. Pisk æggeblommer, sukker, vaniljekorn og fintrevet citronskal sammen med elpisker til en luftig masse.
Kør jordbær til en fin puré i en blender/foodprocessor, og vend jordbærpuréen i blandingen. Rør kærnemælk og tykmælk i.
Hæld koldskålen i portionsskåle, og servér med jordbær samt evt. kammerjunkere og flødeskum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk koldskålsopskrift!