Rysteribs med vanilje

4. juni 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Rysteribs er en sød sommerklassiker, der smager skønt til koldskål, is, yoghurt eller som sursødt tilbehør til kød.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl stænglerne med bærrene forsigtigt i kold vand. Nip bærrene af, eller lad dem sidde på stænglerne.
Afdryp bærrene, og lad dem tørre ved stuetemperatur.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Læg ribsene i en skål, og vend/ryst dem med sukker og vanilje.
Lad dem trække i ca. ½ time. Servér rysteribs til kød eller som tilbehør til kage, is, koldskål eller yoghurt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar