Pariserbøf med det hele – klassisk opskrift

En pariserbøf er en klassisk dansk ret, hvor en hakkebøf serveres på et stykke brød med rå æggeblomme, kapers, rødbeder og peberrod på toppen. Denne opskrift er både nem og lækker!

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl bederne, og skær dem i tynde skiver. Riv tynder strimler af citronskallen, og pres saften.
Kog citronskal og -saft med sukker og eddike i en kasserolle, til sukkeret er smeltet.
Hæld den varme lage over rødbederne, og lad dem trække indtil servering.
Form kødet til bøffer, og steg dem i olivenolie. Krydr med salt og peber.
Rist brødet sprødt i lidt olivenolie. Gnid det med hvidløg, og krydr med salt. Pil og hak løg fint.
Anret bøffen på brødet, og top med kapers, peberrod, rødløg, æggeblommer og beder. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
10. august 2018 af .

Foto: AOP

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar