Kammerjunkere – klassisk opskrift
26. juli 2018
af
Susanne Palmqvist.
Foto: AOP
Har du prøvet at bage dine egne kammerjunkere? Det er faktisk overraskende nemt, og så smager de herligt. Med denne opskrift får du en klassisk topping, der er perfekt til koldskål.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland mel, mandler, bagepulver og kardemomme. Smuldr smørret i.
Tilsæt sukker, citronskal og sammenpisket æg, og saml hurtigt dejen med fløden.
Tril dejen til valnøddestore kugler, og læg dem på bagepapir.
Bag dem midt i en 200° varm ovn i 7 minutter. De skal se lidt ubagte ud.
Tag dem ud. Skær dem igennem, og bred dem igen ud på pladerne.
Tør dem i en 140° varm ovn i 20-30 minutter. De skal være helt tørre.
Lad dem køle af på en rist, og opbevar dem i et glas eller en dåse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk koldskål opskrift