MADPLAN - giver madglæde hver dag

Du sparer både tid, penge og panik i supermarkedet og undgår halvkedelige aftensmåltider, hvis du følger en ugentlig madplan.

For kun 39,95 kr. om måneden får du adgang til magasinet SPIS BEDRE digitalt og en ugentlig madplan sendt direkte i indbakken. Vi sørger for, at du hver dag let og ubesværet kan sætte god mad på bordet, som alle vil kunne lide. Nemmere bliver det ikke. Du får hver uge serveret en ny madplan med 5 gode opskrifter på nem, lækker og varieret hverdagsmad til hele familien.

I magasinet vil du hver måned få adgang til de nyeste, sæsonaktuelle og gennemtestede opskrifter, gæstemenuer og lærerige kokkeskoler – alt sammen udviklet og sammensat specielt til vores SPIS BEDRE-læsere, der alle har det til fælles, at de ELSKER mad. Ligesom os, der laver indholdet til magasinet.

Hvis du opretter et digitalt abonnement, vil du få adgang til dit digitale magasin med det samme. Derudover får du en introduktionsmail til SPIS BEDREs madplaner, som fremover vil lande i din indbakke hver lørdag.

God fornøjelse.