Spinatvafler med røget laks og avocado

Lækre grønne vafler smækfyldt med vitaminrig spinat og toppet med røget laks, blød avocado og friske ærter.

Ingredienser

Udstyr

et vaffeljern

Sådan gør du

Tænd for vaffeljernet. Skyl spinaten, og blend den med æg, mel, mælk, salt og bagepulver til en helt glat og grøn dej i en foodprocessor eller blender.
Pensl vaffeljernet med smør, og steg vafler af dejen.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
Bælg ærterne, og skyl feldsalaten.
Top vaflerne med flødeost, røget laks, ærter, feldsalat og avocadoskiver. Servér straks.

Tip!

Spinatvafler smager også fremragende toppet med krydret kylling.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 22. februar 2019

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann