Spinatvafler med ærtecreme og avocado
7. december 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Giv vaflerne farve af spinat, og servér dem med andre grønne råvarer som en let frokost.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk mel, bagepulver, salt, æg, mælk og olie sammen til en klumpfri dej.
Damp spinaten, til den falder sammen, og vend den i vaffeldejen. <br />
Blend dejen grøn og cremet.
Varm vaffeljernet op, spray evt. med lidt olie, og bag vafler af al dejen.
Blend ærter, yoghurt og hvidløg med en stavblender, og smag til med spidskommen, citronskal, -saft, salt og peber.
Halvér avocado, fjern sten, og skær kødet i både.
Fordel ærtecreme og avocadobåde på vaflerne, og pynt med ærteskud.
Tip!
Vaflerne kan sagtens bages i forvejen, så de bare lige skal lunes inden servering. De kan også fryses!
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Sunde spinatvafler med laks
Powered by Froala Editor