Spinatvafler med røget laks, grønne asparges og dildcreme
28. juli 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
De fine, grønne vafler er nemme at lave, smager skønt og gemmer på en masse vitaminer fra spinaten. Servér retten som en let frokost eller forret.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og tør spinaten, og blend den sammen med de øvrige ingredienser til vaflerne i en blender eller foodprocessor til en ensartet masse.
Varm vaffeljernet op. Pensl pladerne med lidt smeltet smør, og steg vaflerne, til de er gyldne og gennembagte. Der bliver ca. 6 vafler af portionen.
Rør cremefraiche, mayonnaise, sennep og citronsaft sammen i en skål. Hak dilden fint, og rør den i cremen. Smag til med salt og peber, og sæt cremen på køl til servering.
Skyl aspargesene, knæk den nederste, træede ende af, og læg aspargesene i en skål. Overhæld dem med kogende vand, og lad dem stå i 2 minutter. Afdryp i en sigte.
Anret spinatvaflerne med røget laks, dildcreme og asparges, og pynt med frisk kørvel.<br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk