Æggevaffel med capresesalat
13. februar 2019
af
Sanna Kekäläinen.
Foto: Fabian Bjork
Denne æggevaffel kan spises som et nemt og lækkert måltid morgen, middag eller aften. Kombinationen af sprød vaffel og frisk tomatsalat fungerer fint uanset tidspunkt.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen med en elpisker.
Varm vaffeljernet op, smør det med olie, og hæld æggemassen på. Steg æggevaflen, til den er sprød.
Riv bøffelmozzarella i små stykker. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Bland forsigtigt mozzarella, tomater og basilikum-blade sammen i en skål. Rør olivenolie, balsamicoeddike, salt og peber sammen til en dressing, og vend dressingen i capresesalaten.
Anret æggevaflen med caprese-salat på toppen, og servér straks.
Tip!
Den italienske salat-klassiker caprese består af frisk mozzarella, tomater og basilikum. Ingredienserne har samme farve som det italienske flag og bringer minder frem om en varm dag i sydens sol.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk