Kartoffel-oste-vafler med serranoskinke og estragoncreme

25. maj 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Servér de lækre små vafler som en lille forret eller en skøn haps før en god middag.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartoflerne, pil løget, og riv begge dele groft på et rivejern. Vrid dem fri for så meget væske som muligt. Bland kartofler og løg sammen med æg, revet ost og rasp, og krydr med friskhakket timian, salt og peber.
Opvarm et vaffeljern med lidt smør. Hæld dej på vaffeljernet, og bred det godt ud til kanterne. Bag 4 vafler ud af dejen.
Hak estragon groft, og blend den sammen med fløden til en ensartet masse. Hæld cremefraiche og den grønne estragonfløde i en skål, og pisk det luftigt med en elpisker. Smag cremen til med lidt citronsaft, salt og peber.
Skær vaflerne ud i hjerter, og top dem med estragoncreme og små stykker serranoskinke. Pynt evt. med lidt ekstra frisk estragon.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar