Røsti med røget laks, avocado og dildcreme

21. august 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Fantastisk opskrift på røsti med røget laks, avocado og dildcreme, der både kan serveres til forret, hovedret og frokost. Steg røstien i ovnen, og slip for besværet med at vende den på panden.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skræl kartoflerne, og riv dem groft. Pres vandet ud af de revne kartofler, og læg dem i en skål.
Pil og riv løget, og bland det med de revne kartofler. Tilsæt salt og peber, og rør rundt.
Smelt smørret på en stor pande, der kan tåle at komme i ovnen. Pres kartoffelblandingen sammen som en stor, rund bøf på panden.
Steg røstien i 5 minutter, og sæt panden i ovnen i 15-20 minutter, til overfladen er gylden og fast.
Blend alle ingredienser sammen ved hjælp af en stavblender, foodprocessor eller lignende. Smag til med salt og peber.
Top røstien med dildcreme, røget laks og skiver af avocado. Pynt med dild, og servér straks.

Tip!

Erstat gerne nogle af kartoflerne med andre rodfrugter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar