Rugvafler med varmrøget laks
25. september 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Sprøde vafler af rugmel er som en opgraderet rugbrødsmad. Top med dit favoritfyld eller denne vinderkombination med varmrøget laks.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk rugmel, æg, mælk, bagepulver og salt sammen til en jævn konsistens i en skål.
Forvarm vaffeljernet, og pensl det let med smeltet smør. Steg vaflerne, til de er gyldne og sprøde.
Skyl, og tør salat og dild. Bryd laksen i mindre stykker.
Top de lune rugvafler med salat, cremefraiche, varmrøget laks og dild. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Spinatvafler med laks og avocado
Powered by Froala Editor