Rugvafler med varmrøget laks

Sprøde vafler af rugmel er som en opgraderet rugbrødsmad. Top med dit favoritfyld eller denne vinderkombination med varmrøget laks.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk rugmel, æg, mælk, bagepulver og salt sammen til en jævn konsistens i en skål.
Forvarm vaffeljernet, og pensl det let med smeltet smør. Steg vaflerne, til de er gyldne og sprøde.
Skyl, og tør salat og dild. Bryd laksen i mindre stykker.
Top de lune rugvafler med salat, cremefraiche, varmrøget laks og dild. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
25. september 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar