Toast med avocado-æggesalat og røget laks

22. december 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Der er ikke noget som en frisk laksemad på toastbrød. Den her er med avocado-æggesalat og på sønderjysk rugbrød, der minder lidt om toastbrød i en grov version.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør yoghurt sammen med mayonnaise i en skål.
Pil og hak æggene. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i små tern. Vend det hele sammen med finthakket purløg og hakkede cornichoner, og smag æggesalaten til med citronsaft, salt og peber.
Rist brødet. Skyl og tør salaten, og del den i blade.
Læg salatblade på 2 af rugbrødsskiverne, fordel æggesalaten oven på, og top med laks og bunker af karse. Læg de 2 resterende stykker rugbrød oven på, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar