Spinatvafler med røget laks og lucernespirer
17. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
De flotteste grønne vafler toppet med røget laks og lucernespirer – perfekt opskrift på luksuriøs frokost, forret eller aftensmad. Vaffeldejen kan også bruges til belgiske vafler.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl spinaten. Blend spinat, æg og mælk i en blender, til massen er ensartet.
Tilsæt mel, bagepulver, salt og peber, og blend igen.
Smelt smørret, og lad det blive lidt brunt. Rør det i spinatdejen. Lad dejen hvile i 20 minutter.
Bag vaflerne i et vaffeljern i 5-7 minutter.
Skyl spirerne. Top de friskbagte spinatvafler med røget laks, cremefraiche, spirer og dild.
Tip!
Lucernespirer har en meget mild smag. Ønsker du mere power, kan du bruge fx hvidløgsspirer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk