Naanbrød

24. maj 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Naanbrød har rødder i det indiske køkken og er nemme at bage selv. Naanbrød skal hverken hæve eller bage i ovnen, men blot steges på en brandvarm pande.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør mel, bagepulver, natron og salt sammen i en skål. Tilsæt olie, vand og yoghurt, og ælt dejen grundigt sammen i ca. 5 minutter, gerne på en røremaskine.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og del den i 4 stykker. Rul stykkerne ud til flade ovaler.
Steg et naanbrød ad gangen i lidt olie på en brandvarm pande, til det får mørke pletter på den ene side. Pensl siden, der vender opad, med lidt olie, og drys med nigellafrø. Vend brødet om, og steg det færdigt på den anden side – det skal ca. have ½ minut på hver side. Fortsæt på samme måde med resten af brødene.
Hold de færdigbagte naanbrød lune under et viskestykke indtil servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar