Indisk curry
3. december 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den skal være lidt stærk, sådan en curry. Til gengæld serveres den med naanbrød og sød mangochutney, der tager lidt af chilidampen!
Ingredienser
Sådan gør du
Brun kyllingen let af i en smule olie. Sæt til side. Pil løgene, og skær dem i tynde strimler. Steg dem i smør, til de har taget farve.
Skræl ingefær, og hak den fint. Hak chili og hvidløg fint. Hæld ingefær, chili og hvidløg ned til løgene sammen med karrypastaen, og steg det, til det begynder af afgive duft.
Hæld kyllingen tilbage i gryden sammen med tomater og bouillon. Lad saucen simre i 10 minutter, og tilsæt kokosmælk, spinat og sugarsnaps. Lad det simre i yderligere 15 minutter, og smag til med salt og peber.
Lun naanbrødene i ovnen efter anvisningen på emballagen, og servér dem til curryen med mangochutney og masser af finthakket koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk