Indisk dahl med tomat og naanbrød
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Udskift røde linser med belugalinser og få en smuk, mørk dahl med lidt mere bid og en dejlig pebret smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg. Pil og pres hvidløg. Riv ingefær fint.
Steg løg, hvidløg og ingefær i smør i en gryde. Knus koriander- og spidskommenfrøene i en morter, og tilsæt dem.
Lad det hele stege, til krydderierne begynder at dufte, og tilsæt så gurkemeje, belugalinser, hakkede tomater og bouillon.
Lad retten simre i 20 minutter, til linserne er møre.
Smag til med garam masala, salt og peber. Servér din dahl med cremefraiche, koriander og lunt naanbrød.
Tip!
Belugalinser er sorte og ligner lidt kaviar – deraf navnet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk