Naanbrød-pizza med krydret lam og feta

18. juli 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Få lynhurtig og lækker pizza på bordet ved at bruge færdigt naanbrød i stedet for at lave dejen selv.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løget fint. Skyl og hak persillen fint. Brun lammekødet i olie i en gryde i ca. 5 minutter. Tilsæt krydderier, og steg videre i ca. 1 minut. Krydr med salt og peber. Tag gryden af varmen, og rør persille og citronsaft i kødet.
Tænd ovnen på 225° varmluft. Fordel naanbrødene på 2 bageplader med bagepapir. Smør naanbrødene med et tyndt lag tomatsauce. Drys mozzarella på fladbrødene, og fordel lammekødet oven på. Smuldr feta over brødene, og drys med pinjekerner.
Bag naanbrødene i ovnen i 8-10 minutter, til de er gyldne, og osten er smeltet.
Skyl og hak persillen fint, og riv citronskallen fint. Top naanbrødene med persille og citronskal, og servér straks.

Tip!

Servér evt. en frisk tomatsalat til pizzaerne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar