Naanbrød med indisk raita
Hjemmebagte naanbrød med frisk raita er et rigtig godt tilbehør til karryretter.
(5)
Ingredienser
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Sådan laver du de bedste naanbrød
Naanbrød er en form for pandestegte brød, der har indisk oprindelse. Brødene passer derfor særligt godt til butter chicken, chicken tikka masala eller dahl. Du kan dog også sagtens servere brødene til en hvilken som helst anden gryderet eller suppe.
Brødene laves i denne opskrift med gær, og de skal derfor hæve. Du kan dog kan tilsætte mere gær, hvis du ønsker at forkorte hævetiden. Tilsæt f.eks. 50 g gær, og lad dem kun hæve 30 minutter.
Du får de bedste naanbrød, når du bruger cremefraiche, da det giver bløde og lækre brød. Du kan dog godt skifte det ud med yoghurt.
I stedet for nigellagrø kan du f.eks. stege brødene i hvidløg, hvis du hellere vil have de klassiske garlic naan, som vi kender fra indiske restauranter.
Har du rester, er det bare om at smide dem i fryseren til en anden god gang!
Powered by Froala Editor