Burger med naanbrød og mynteyoghurt
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En indisk udgave af den klassike burger, hvor burgerbollen erstattes af naanbrød og dressingen er en lækker mynteyoghurt. Det skal bare prøves!
Ingredienser
Sådan gør du
Rør kødet med karrypasta. Krydr godt med salt og peber. Form til aflange bøffer, der passer til naanbrødene i størrelsen.
Varm en pande med olie, og brun bøfferne godt på begge sider. Skru ned for varmen, og steg bøfferne helt færdige på begge sider.
Skyl kartoflerne, og skær dem i både. Fordel dem i et ovnfad, drys med spidskommen, chili, salt og peber, og dryp med olivenolie. Steg dem på øverste rille i en 200° varm ovn i 30 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Skyl salaten, og bræk den i grove stykker. Skær tomaterne i skiver og avocadoen i både. Rør yoghurt med friskhakket mynte, salt og peber.
Lun naanbrødene, og smør myntetopping på. Top med salat, tomat, avocado og bøf, og læg 1 spsk. myntetopping på. Servér med kartoffelbåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk