Burger med naanbrød og mynteyoghurt

En indisk udgave af den klassike burger, hvor burgerbollen erstattes af naanbrød og dressingen er en lækker mynteyoghurt. Det skal bare prøves!

Ingredienser

Sådan gør du

Rør kødet med karrypasta. Krydr godt med salt og peber. Form til aflange bøffer, der passer til naanbrødene i størrelsen.
Varm en pande med olie, og brun bøfferne godt på begge sider. Skru ned for varmen, og steg bøfferne helt færdige på begge sider.
Skyl kartoflerne, og skær dem i både. Fordel dem i et ovnfad, drys med spidskommen, chili, salt og peber, og dryp med olivenolie. Steg dem på øverste rille i en 200° varm ovn i 30 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Skyl salaten, og bræk den i grove stykker. Skær tomaterne i skiver og avocadoen i både. Rør yoghurt med friskhakket mynte, salt og peber.
Lun naanbrødene, og smør myntetopping på. Top med salat, tomat, avocado og bøf, og læg 1 spsk. myntetopping på. Servér med kartoffelbåde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar