Karrysuppe med hvidløgscreme og naanbrød
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Line Falck
Karrysuppe er en mættende og intens suppe, der smager vidunderligt med hvidløgscreme og naanbrød til.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl selleri, gulerødder og kartoffel, og skær dem i mindre stykker. Rens porrerne, og skær dem i skiver. Gem lidt af den lysegrønne porretop til drys.
Steg grøntsagerne i olie i en gryde, til de falder lidt sammen. Tilsæt karry, og lad det stege med i et par minutter.
Hæld bouillon i, og lad det koge i ca. 20 minutter, til grøntsagerne er møre.
Blend grøntsagerne til suppe med en stavblender. Tilsæt evt. lidt vand, og smag suppen til med salt og peber.
Pil hvidløgsfeddene, og pres dem, eller hak dem fint. Rør dem sammen med cremefraiche, salt og peber.
Varm naanbrødet efter anvisningen på pakken. Servér suppen toppet med hvidløgscreme, drysset med meget fintsnittet porretop og med lunt naanbrød ved siden af.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk