Grundopskrift: Lys pizzadej

Foretrækker du en klassisk lys og sprød pizzabund? Så er det denne grundopskrift, du skal bruge.

Bemærk
Hævetid: 1,5 time

Ingredienser

Sådan gør du

Smuldr gær i en lille skål. Tilsæt sukker, salt og lunkent vand, og rør. Lad blandingen stå i 10 minutter.
Bland de 2 slags mel i en stor skål (hold lidt af hvedemelet tilbage, måske skal du bruge lidt mindre eller mere).
Lav en fordybning i melet, og hæld gærblandingen og olien i. Vend melet ind over væden med en gaffel.
Ælt herefter dejen sammen på et meldrysset bord, til den er blød og smidig.
Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i ca. 1½ time.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. juni 2018 af .

Foto: AOP

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar