Grundopskrift på tomatsauce

Hvis du kan lave en god tomatsauce, har du et godt fundament til en masse lækre retter i køkkenet. Det er enkelt, og det smager så godt, både koldt og varmt, i kødsaucen, på pizzaen og til koteletten.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg, og svits begge dele i olie.
Tilsæt tomatpuré og oregano, og svits det med i 1 minut.
Tilsæt de hakkede flåede tomater og bouillonen, og lad saucen simre 6-8 minutter.
Smag til, og servér fx til stegt kød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
29. august 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar