Grundopskrift på tomatsauce
29. august 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Hvis du kan lave en god tomatsauce, har du et godt fundament til en masse lækre retter i køkkenet. Det er enkelt, og det smager så godt, både koldt og varmt, i kødsaucen, på pizzaen og til koteletten.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg, og svits begge dele i olie.
Tilsæt tomatpuré og oregano, og svits det med i 1 minut.
Tilsæt de hakkede flåede tomater og bouillonen, og lad saucen simre 6-8 minutter.
Smag til, og servér fx til stegt kød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk