Lynhurtig agurkesalat

Agurkesalat er en skøn klassiker og et must i det danske køkken. Lav det selv – det er supernemt og smager meget bedre!

Ingredienser

Sådan gør du

1 Skyl agurken, skær enderne fra og skær agurken i tynde skiver, evt. på et mandolinjern.
2 Kog vand, eddike, sukker, laurbær og peberkorn op i en gryde, og lad det afkøle ved stuetemperatur.
3 Pres agurkeskiverne fri for væde, læg dem i lagen evt. med hakket dild.
4 Opbevares på køl og serveres til pålæg, frikadeller eller burgere.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft