Spicy agurkesalat

24. september 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Her er den klassiske agurkesalat spicet op med både grøn og rød chili samt frisk mynte. Salaten passer perfekt til god grillmad, f.eks. grillpølser eller fisk.

Bemærk
Trækketid: 1-2 døgn.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl agurkerne, og halvér dem på langs. Skrab kernerne ud, og skær agurkerne i skiver.
Kog vand op med eddike og sukker, til det smelter, og lad det afkøle til stuetemperatur.
Skyl chilierne, og skær dem i tynde skiver, evt. på et mandolinjern. Tag kernerne fra, hvis den ikke skal være så spicy.
Vend agurkeskiver med chili, stilkene fra krydderurterne, salt og peberkorn.
Kom agurkeblandingen på glas, og hæld den lune eddikeblanding over.
Lad det trække i 1-2 døgn, og servér til f.eks. pølser eller grillet fisk.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar