Thai-fiskefrikadeller med spicy agurkesalat

De krydrede thai-fiskefrikadeller − såkaldte fishcakes − er et fremragende alternativ til klassiske deller.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør fiskefarsen sammen med fiskesauce og karrypasta.
Riv limeskallen, og pres saften. Skræl og riv ingefær. Pil og riv hvidløg. Hæld lagen fra rejerne, og hak dem. Hak koriander groft. Rens og snit forårsløgene.
Rør det hele i farsen, og lad farsen trække i køleskabet i 30 minutter.
Skyl agurkerne, halvér dem på langs, og fjern kernerne med en ske. Skær agurkerne i tynde skiver. Pil rødløget, og hak det fint. Rens chilien, og hak den fint. Hak koriander groft.
Rør eddike, honning og salt sammen i en stor skål, til honningen opløses. Tilsæt agurkeskiver, rødløg, chili og koriander, og sæt salaten i køleskabet indtil servering – gerne i mindst 30 minutter.
Steg fiskefrikadellerne i olie i ca. 5 minutter på hver side, til de er gyldne og faste.
Kog risene efter anvisningen på posen.
Servér fiskefrikadellerne med ris, chilisauce og agurkesalat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
29. november 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar