Saltmandler

Det er supernemt at lave sine egne saltede nødder. Det svære består i at stoppe med at snacke af dem!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 140°. Bland mandler og salt i en lille gryde, og dæk mandlerne med vand.
Bring gryden i kog, og lad mandlerne koge i 5 minutter.
Tag gryden af varmen, og hæld mandlerne over i en sigte, så vandet løber fra.
Fordel mandlerne og det overskydende salt på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 50 minutter.
Pas på på, at mandlerne ikke bliver for mørke – de skal smage ristet, men ikke brændt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
27. marts 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar