Salte scones med urter og vesterhavsost

11. september 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Salte scones med friske krydderurter er det perfekte tilbehør til f.eks. supper og salater.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør hvedemel, bagepulver, natron og salt sammen i en skål. Riv smørret i, og arbejd det let sammen, så der stadig er smørflager tilbage.
Riv vesterhavsosten groft. Skyl og hak dild og koriander fint. Vend ost og krydderurter i dejen sammen med kærnemælk. Ælt let sammen.
Tænd ovnen på 215° varmluft. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og skær den i 12 stykker. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med sammenpisket æg.
Bag dem gyldne i ovnen i 12 minutter. Afkøl på en bagerist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar