Salte scones med urter og vesterhavsost
11. september 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Salte scones med friske krydderurter er det perfekte tilbehør til f.eks. supper og salater.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør hvedemel, bagepulver, natron og salt sammen i en skål. Riv smørret i, og arbejd det let sammen, så der stadig er smørflager tilbage.
Riv vesterhavsosten groft. Skyl og hak dild og koriander fint. Vend ost og krydderurter i dejen sammen med kærnemælk. Ælt let sammen.
Tænd ovnen på 215° varmluft. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og skær den i 12 stykker. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med sammenpisket æg.
Bag dem gyldne i ovnen i 12 minutter. Afkøl på en bagerist.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk