Salte scones med urter og vesterhavsost

Salte scones med friske krydderurter er det perfekte tilbehør til f.eks. supper og salater.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør hvedemel, bagepulver, natron og salt sammen i en skål. Riv smørret i, og arbejd det let sammen, så der stadig er smørflager tilbage.
Riv vesterhavsosten groft. Skyl og hak dild og koriander fint. Vend ost og krydderurter i dejen sammen med kærnemælk. Ælt let sammen.
Tænd ovnen på 215° varmluft. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og skær den i 12 stykker. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med sammenpisket æg.
Bag dem gyldne i ovnen i 12 minutter. Afkøl på en bagerist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
11. september 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar