Sojamandler
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
Mandlerne får en dejlig salt smag, når du steger dem på panden i soja.
Ingredienser
Sådan gør du
Opvarm en pande, læg mandlerne på, og hæld sojasaucen over.
Rør godt rundt i mandlerne, mens sojasaucen koger ind.
Det tager ca. 8-10 minutter før mandlerne er færdige.
Hæld sojamandlerne i små skåle foret med bagepapir, så er de klar til servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på salte mandler