Salt Skagen-cheesecake
De fleste spiser cheesecake til dessert, men en salt cheesecake passer også godt som forret eller på buffeten. Inspiration til fyldet i denne lidt anderledes cheesecake kommer fra Skagen – deraf navnet.
![Salt Skagen-cheesecake](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/salt-skagen-cheesecake_8645.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5508591065292096&fp-z=1)
0-30 min.
(4)
August 28, 2020 af Linn GrubbströmFoto: PHILIP HOEPNER
Bemærk:Køletid: Mindst 12 timer.
Ingredienser
personer
Udstyr
Udstyr
- 1 springform, ca. 24 cm Ø
- Kageplastik
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner