Mazarinkrans med saltet karamelcreme
En smuk rund kage toppet med en uimodståeligt god karamelcreme. Sæt den på dessertbuffeten, og nyd dine gæsters begejstrede uhm-lyde!
![Mazarinkrans med saltet karamelcreme](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/mazarinkrans-med-saltet-karamelcreme_8672.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.606733501405106&fp-z=1)
31-60 min.
(3)
August 28, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling, karamelcreme: Mindst 4 timer
Ingredienser
personer
Udstyr
- 1 springform, 24 cm i diameter
- 1 lille kagering, 8 cm i diameter
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner