Spicy salt
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Jacob Helbig
Når du laver dit eget kryddersalt, er det vigtigt, at du bruger godt flagesalt eller havsalt, hvor selve saltet nemt smelter på tungen. Lav kryddersaltet i forholdet 1:4 (dvs. 1 del smagsgiver og 4 dele salt),og opbevar det i et lufttæt glas.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland korianderfrø, chiliflager og knust spidskommen med salt.
Tip!
Det lækre kryddersalt smager skønt på næsten alt, men er især godt til fjerkræ, rødt kød og i salater.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk