Spicy salt

1. juni 2018 af .

Foto: Jacob Helbig

Når du laver dit eget kryddersalt, er det vigtigt, at du bruger godt flagesalt eller havsalt, hvor selve saltet nemt smelter på tungen. Lav kryddersaltet i forholdet 1:4 (dvs. 1 del smagsgiver og 4 dele salt),og opbevar det i et lufttæt glas.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland korianderfrø, chiliflager og knust spidskommen med salt.

Tip!

Det lækre kryddersalt smager skønt på næsten alt, men er især godt til fjerkræ, rødt kød og i salater.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar