Mørbrad i fad med pikant-sauce

Servér en omgang mørbrad i fad i en grøntsagsspækket luksusudgave med masser af smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Steg bacon sprød på en stor pande, og lad ternene dryppe af på en tallerken med køkkenrulle.
Skær svinemørbrad i 2½ cm tykke skiver. Krydr med salt og peber, og brun dem i baconfedtet på panden. Læg mørbradskiverne i et ovnfast fad, og drys bacon over.
Pil og hak løg. Pil og pres hvidløg. Rens porrer, og skær dem i skiver. Steg løg, hvidløg og porrer på panden i lidt smør.
Rens peberfrugter, og skær dem i tern. Rens champignoner, og skær dem i skiver. Lad pebre og svampe stege med på panden. Hak timian fint, og vend det i panden. Lad det hele stege, til det tager farve.
Rør hakkede tomater, tomatpure, Pikant-ost og fløde i. Smag til med salt og peber, og fordel saucen i fadet. Sæt fadet i ovnen i 20 minutter.
Kog bulgur efter anvisningen på pakken. Drys timian over fadet, og servér med bulgur til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
5. december 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar