Hellefisk i fad
21. december 2020
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Hellefiskens kød er lyst og saftigt. Ligesom andre typer af hvid fisk er den superenkel at tilberede, og smager godt sammen med de fleste slags grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær porrer i ringe, og sauter dem i olie på en pande i 5 minutter sammen med presset hvidløg.
Tilsæt estragon, sennep og halverede tomater. Steg i nogle minutter, og smag til med salt og peber.
Læg fisken i et ovnfast fad, og fordel de stegte grøntsager henover.
Bag retten i ovnen ved 180° i 15 minutter.
Servér med kogte kartofler og citronbåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk