Mørbrad og boghvedesalat med citrondressing
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Servér en fyldig boghvedesalat til din mørbrad – det smager godt og mætter dejligt.
Ingredienser
Sådan gør du
Brun mørbraderne i olie på en pande.
Hak hvidløg og rosmarin. Riv skallen af citronen. Bland hvidløg, rosmarin, citronskal, salt og peber.
Fordel det på kødet, som steges færdigt i en 175º varm ovn i ca. 25 minutter.
Skyl boghveden, og kog den i 15 minutter. Afdryp i en si.
Hak persille og mynte. Skær tomater i små tern uden kerner. Rens forårsløg, og snit dem på skrå. Bland det hele.
Riv skallen af citronen fint, og pres saften. Bland olie, citronskal, citronsaft, salt og peber sammen, og vend dressingen rundt i boghvedesalaten.
Skrub gulerødder, og læg dem i en gryde med kogende vand i 2 minutter. Skær mørbraderne i tykke skiver, og server med boghvedesalat og gulerødder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk