Kylling i fad med kartofler og porrer

Et fad fyldt med kylling og grøntsager er den nemmeste måde at smække en god omgang lørdagskylling sammen. Så kan du bruge ovntiden på andre hyggelige ting!

Bemærk
Ovntid: 1 time og 25 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak hvidløg. Skræl eller skrub kartoflerne, og skær dem i tynde skiver.
Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Tænd ovnen på 175°.
Bland grøntsagerne, og læg dem i et ovnfast fad sammen med timian. Hæld fond og fløde henover.
Fordel kyllingestykkerne ovenpå grøntsagerne. Dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Steg retten i ovnen i 1 time og 25 minutter. Skru op til 225° de sidste 5 minutter, så kyllingen bruner.
Servér retten, evt. med brød eller en salat til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
25. oktober 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar