Mørbrad med krydret citroncouscous

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Giv din svinemørbrad et strejf af Mellemøsten. Couscoussen får et frisk løft med citron og kanel.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Brun mørbraden på alle sider på en pande. Riv skallen af citronen. Hak mynte og pinjekerner fint, og bland det med citronskal, salt og peber.
Rul mørbraden i blandingen, og sæt den i ovnen i 20 minutter.
Tilbered couscous som anvist på pakken, og afkøl.
Rens forårsløg, og skær i tynde, skrå skiver. Skyl peberfrugten, og skær den i små terninger. Riv skallen af citronen. Skyl og hak persille og koriander fint. Bland grøntsager, krydderurter og couscous med krydderierne.
Bland olie med friskhakket mynte, og krydr med salt og peber. Vend mynteolien godt sammen med couscoussalaten.
Anret salaten, og pynt evt. med friske korianderblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar