Mørbrad med krydret citroncouscous
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Giv din svinemørbrad et strejf af Mellemøsten. Couscoussen får et frisk løft med citron og kanel.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Brun mørbraden på alle sider på en pande. Riv skallen af citronen. Hak mynte og pinjekerner fint, og bland det med citronskal, salt og peber.
Rul mørbraden i blandingen, og sæt den i ovnen i 20 minutter.
Tilbered couscous som anvist på pakken, og afkøl.
Rens forårsløg, og skær i tynde, skrå skiver. Skyl peberfrugten, og skær den i små terninger. Riv skallen af citronen. Skyl og hak persille og koriander fint. Bland grøntsager, krydderurter og couscous med krydderierne.
Bland olie med friskhakket mynte, og krydr med salt og peber. Vend mynteolien godt sammen med couscoussalaten.
Anret salaten, og pynt evt. med friske korianderblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk