Cup noodles med mørbrad
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
De hjemmelavede cup noodles er den perfekte frokost! Forbered det hele hjemmefra, og tilføj kun kogende vand, når det er spisetid.
Ingredienser
Udstyr
to store patentglas
Sådan gør du
Pil og riv hvidløg. Rens chilien, og hak den fint.
Rens svampene, og skær dem i mundrette stykker. Rens og hak forårsløg fint. Rens peberfrugten, og skær den i tynde strimler. Pres saften af limefrugten.
Fordel bouillonpulver eller -terning i patentglassene sammen med hvidløg, chili, sojasauce og limesaft.
Læg tynde skiver af svinemørbrad i hvert glas, og læg de ukogte risnudler ovenpå.
Fordel forårsløg, peberfrugt og svampe i glassene, top med plukket koriander, og luk glassene til.
Når madpakken skal spises, skal du fylde glasset op med kogende vand, lukke låget til (uden at<br />
spænde) og lade det trække 3-4 minutter, før du nyder dine hjemmelavede cup noodles.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk