Mørbrad med salvie og rissalat
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Salvien bliver sprød og lækker, når den steges i smør, og samtidig holder bladene kødet saftigt.
Ingredienser
Udstyr
tandstikkere
Sådan gør du
Skyl linser og ris. Kog dem møre i letsaltet vand i 15 minutter. Hæld vandet fra.
Skær svinemørbraden ud i 4 cm tykke medaljoner. Sæt et salvieblad fast på hver medaljon med en tandstikker.
Steg medaljonerne i smør og olie på en pande i 4-5 minutter på hver side. Tilsæt hakket hvidløg.
Skær blommer i kvarte, og lad dem stege sammen med kødet på panden ved svag varme i 8 minutter.
Skyl og hak persille. Bland hakket persille, olie, balsamico, salt og peber, og vend det med ris og linser.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk