Mørbrad med salvie og rissalat

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Salvien bliver sprød og lækker, når den steges i smør, og samtidig holder bladene kødet saftigt.

Ingredienser

Udstyr

tandstikkere

Sådan gør du

Skyl linser og ris. Kog dem møre i letsaltet vand i 15 minutter. Hæld vandet fra.
Skær svinemørbraden ud i 4 cm tykke medaljoner. Sæt et salvieblad fast på hver medaljon med en tandstikker.
Steg medaljonerne i smør og olie på en pande i 4-5 minutter på hver side. Tilsæt hakket hvidløg.
Skær blommer i kvarte, og lad dem stege sammen med kødet på panden ved svag varme i 8 minutter.
Skyl og hak persille. Bland hakket persille, olie, balsamico, salt og peber, og vend det med ris og linser.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar