Gravad laks med sennepsfrø og dild

30. november 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Det er virkelig nemt at lave gravad laks, og det smager jo helt fantastisk. Servér evt. laksen på julefrokostbordet, og spar endelig ikke på dilden.

Bemærk
Trækketid: 1-2 dage.

Ingredienser

Sådan gør du

Mærk på laksens kødside, om der skulle være et enkelt ben tilbage, og fjern det i så fald.
Rør sukker og salt sammen med sennepsfrø og dildfrø, og fordel blandingen under og over laksen i en bradepande.
Pak hele bradepanden godt ind i husholdningsfilm, og lad laksen trække i 1-2 dage på køl.
Skær laksen i tynde skiver, og servér den med masser af frisk dild, cremefraiche og brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar