Gravad laks med sennepsfrø og dild
30. november 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Det er virkelig nemt at lave gravad laks, og det smager jo helt fantastisk. Servér evt. laksen på julefrokostbordet, og spar endelig ikke på dilden.
Bemærk
Trækketid: 1-2 dage.
Ingredienser
Sådan gør du
Mærk på laksens kødside, om der skulle være et enkelt ben tilbage, og fjern det i så fald.
Rør sukker og salt sammen med sennepsfrø og dildfrø, og fordel blandingen under og over laksen i en bradepande.
Pak hele bradepanden godt ind i husholdningsfilm, og lad laksen trække i 1-2 dage på køl.
Skær laksen i tynde skiver, og servér den med masser af frisk dild, cremefraiche og brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk