Rævesauce med dild
6. december 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Står der røget laks på menuen? Servér den kolde fisk med en hjemmerørt rævesauce. Rævesauce laves med sennep, eddike og olie, og saucen giver et krydret modspil til fisken.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør begge slags sennep, brun farin og eddike sammen i en skål.
Tilsæt olien lidt ad gangen, imens du pisker dressingen sammen med en elpisker. Tilsæt ikke for meget olie ad gangen, for så skiller dressingen.
Skyl dilden, og hak den fint. Vend dilden i dressingen.
Smag dressingen til med salt og peber. Servér dressingen til røget laks.
Tip!
Har du ikke dild hjemme, kan du sagtens springe den ingrediens over. Saucen smager stadigvæk skønt til røget fisk.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på gravad laks