Æggekage med laks

10. november 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Ingredienserne er klar på få minutter, og så står æggekagen ellers og passer sig selv på komfuret.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg laks på en pande i lidt olie i 7 minutter på skindsiden, og dernæst 2 minutter på kødsiden.
Tag laksen fra panden, og smelt smør ved middel varme. Steg presset hvidløg og spinatbladene ved høj varme, til bladene falder lidt sammen.
Pisk æg og mælk, krydr med salt og peber.
Hæld æggemassen på panden. Skru ned til middelvarme efter et par minutter.
Del blomkål i mindre buketter, halvér tomaterne, og skær laks i mindre stykker. Fordel blomkål, tomater og laks i æggekagens overflade, og lad den stege videre ca. 15 minutter ved svag varme, til massen har sat sig.
Drys med friskrevet parmesanost, og servér den lune æggekage med basilikumblade på toppen og groft brød ved siden af.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar