Æggekage med laks
10. november 2020
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Ingredienserne er klar på få minutter, og så står æggekagen ellers og passer sig selv på komfuret.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg laks på en pande i lidt olie i 7 minutter på skindsiden, og dernæst 2 minutter på kødsiden.
Tag laksen fra panden, og smelt smør ved middel varme. Steg presset hvidløg og spinatbladene ved høj varme, til bladene falder lidt sammen.
Pisk æg og mælk, krydr med salt og peber.
Hæld æggemassen på panden. Skru ned til middelvarme efter et par minutter.
Del blomkål i mindre buketter, halvér tomaterne, og skær laks i mindre stykker. Fordel blomkål, tomater og laks i æggekagens overflade, og lad den stege videre ca. 15 minutter ved svag varme, til massen har sat sig.
Drys med friskrevet parmesanost, og servér den lune æggekage med basilikumblade på toppen og groft brød ved siden af.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på æggekage i ovn
Powered by Froala Editor