Gravad laks med hjemmelavet rævesauce

Gravad laks er en klassiker på julefrokostbordet. Du kan selvfølgelig købe gravad laks i supermarkedet i serveringsklare skiver, men det er overraskende nemt og en del billigere at lave det selv.

Gravad laks med hjemmelavet rævesauce
31-60 min.

(0)

February 26, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Frysetid: 24 timer Marinering: Op til 2 døgn

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

At ”rimme” eller ”grave” vil sige at gnide fisken med en blanding af salt, sukker og krydderier og på den måde tilberede den. Det er vigtigt, at fisken er superfrisk, og at fileten har en god tykkelse.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'