Nem pulled pork-buger med coleslaw

Lav saftig og smagfuld pulled pork på ingen tid ved at bruge svinemørbrad, og kom den i en lækker burger med coleslaw. Mums!

Ingredienser

Sådan gør du

Puds svinemørbraden for sener, og del den evt. i 2, så den passer ned i gryden.
Gnub kødet grundigt ind i røget paprika, hvidløgspulver, spidskommen, koriander, chilipulver, salt og peber. Smelt smørret i gryden, og brun svinemørbraden.
Riv æblet, og tilsæt det sammen med tomatpuré og bouillon. Bring det i kog, og lad det simre i 1 time under låg.
Riv eller snit spidskål, gulerødder, løg og æble, evt. ved hjælp af en foodprocessor.
Bland skyr, mayonnaise, eddike, sennep, honning, salt og peber. Rør grøntsager og dressing sammen.
Tag mørbraden op af gryden, og læg den på et skærebræt. Riv kødet fra hinanden med 2 gafler.
Smag saucen til med ahornsirup, æblecidereddike, salt og peber, og kom kødet tilbage i gryden. Lad det simre i 10 minutter, og servér med lune burgerboller og coleslaw.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic