Nem pulled pork-burger med fersken

2. juli 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Pulled pork er svinekød, som er langtidsstegt og trevlet i møre strimler, og det passer perfekt i en snasket burger. Her serveres burgeren med ferskenfyld, der giver et dejligt friskt modspil.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180° varmluft. Skræl jordskokker, rødbeder og søde kartofler, og skær dem i papirtynde skiver, enten på et mandolinjern eller med en kartoffelskræller.
Fordel skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, dryp med olie, og krydr med salt. Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er sprøde og let gyldne.
Tilbered pulled pork efter anvisning på pakken. Kødet skal som regel varmes i ca. 25 minutter i ovnen og kan tilberedes samtidig med rodfrugterne. Vær opmærksom på, at 200° almindelig ovnvarme svarer til 180° varmluft.
Rens peberfrugten, skyl salaten, og skær begge dele i tynde strimler. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Hæld væden fra fersknerne, og skær dem i tern.
Rist burgerbollerne, flæk dem, og smør skærefladerne med mayonnaise. Byg hver burger op med salat, peberfrugt, løg, fersken og pulled pork. Servér med rodfrugtchips.

Tip!

Pulled pork kan købes færdiglavet i velassorterede supermarkeder, så det bare skal varmes i ovnen før brug.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar