Nem pulled pork-burger med fersken
2. juli 2019
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Pulled pork er svinekød, som er langtidsstegt og trevlet i møre strimler, og det passer perfekt i en snasket burger. Her serveres burgeren med ferskenfyld, der giver et dejligt friskt modspil.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180° varmluft. Skræl jordskokker, rødbeder og søde kartofler, og skær dem i papirtynde skiver, enten på et mandolinjern eller med en kartoffelskræller.
Fordel skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, dryp med olie, og krydr med salt. Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er sprøde og let gyldne.
Tilbered pulled pork efter anvisning på pakken. Kødet skal som regel varmes i ca. 25 minutter i ovnen og kan tilberedes samtidig med rodfrugterne. Vær opmærksom på, at 200° almindelig ovnvarme svarer til 180° varmluft.
Rens peberfrugten, skyl salaten, og skær begge dele i tynde strimler. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Hæld væden fra fersknerne, og skær dem i tern.
Rist burgerbollerne, flæk dem, og smør skærefladerne med mayonnaise. Byg hver burger op med salat, peberfrugt, løg, fersken og pulled pork. Servér med rodfrugtchips.
Tip!
Pulled pork kan købes færdiglavet i velassorterede supermarkeder, så det bare skal varmes i ovnen før brug.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk