Pulled pork-burger med coleslaw og chilimayonnaise
1. november 2020
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Pulled pork er en super lækker måde at spise svinekød på, og når du bruger det som fyld i en burger, er du sikker på at vække begejstring om middagsbordet.
Bemærk
Ovntid, pulled pork: 2,5 time. Trækketid, coleslaw: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 170º. Skær nakkestegen i store stykker, og læg dem i et ovnfast fad.
Pil og hak løg og chili groft, og vend det sammen med kød, spidskommen, nelliker, salt og peber i fadet.
Hæld vand i bunden af fadet, og dæk fadet med alufolie. Sæt fadet i ovnen i 2½ time.
Tag kødet op, og pluk det fra hinanden med 2 gafler. Bland det trevlede kød med løg og chili fra fadet, og smag til med salt.
Snit kålen fint. Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Skær drueagurken i små tern. Bland kål, gulerødder og drueagurk i en skål.
Pisk eddike, sukker og salt sammen, og vend det med de snittede grøntsager. Lad coleslawen trække på køl i 1 time.
Rør mayonnaise og chilisauce sammen.
Rist burgerbollerne. Pil rødløget, og skær det i fine ringe. Skær agurken i lange skiver.
Smør burgerbollerne med chilimayonnaise, og læg dem sammen med coleslaw, pulled pork, agurk og rødløg. Server straks.
Tip!
Hvis der bliver coleslaw i overskud, kan du sætte det frem på bordet som ekstra tilbehør. Server også gerne ovnstegte kartofler eller pomfritter til måltidet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på hjemmelavet burgerboller
Powered by Froala Editor