Pulled pork-burger
8. januar 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Smørmørt kød i en blød briochebolle med hjemmelavet coleslaw – what's not to like?
Bemærk
Marineringstid: 1 døgn
Ingredienser
Udstyr
2 stegeposer
Sådan gør du
Skær nakkefileten i 8 lige store stykker. Rør farin og alle krydderierne sammen i en skål, og massér blandingen ind i kødet. Sæt på køl i 1 døgn.
Tænd ovnen på 140°. Fordel kødet i 2 stegeposer, og sæt dem i ovnen på en bageplade med bagepapir i 4 timer.
Skyl purløgene, og hak dem fint. Rør purløg sammen med mayonnaise, cremefraiche og sennep i en skål. Smag dressingen til med salt og peber.
Skyl og tør begge slags kål, skær dem i tynde strimler, og vend dem i dressingen.
Tag kødet ud af ovnen, og træk kødet fra hinanden med 2 gafler.
Rist bollerne, og flæk dem. Fordel coleslawen på burgerbundene, og læg en god portion pulled pork ovenpå. Flæk drueagurkerne, og læg dem ovenpå. Smør de resterende overboller med barbequesauce, og klem burgerne let sammen. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk