Pulled pork med kålsalat
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Pulled pork smager helt vidunderligt, især hvis du laver den fra bunden! Den store steg skal gnides med krydderier og sættes i ovnen ca. 10 timer før spisetid.
Bemærk
Stegen skal have 10 timer i ovnen.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne til krydderblandingen.
Smør svinenakkefileten grundigt ind i presset hvidløg.
Læg stegen i et ovnfast fad, og massér krydderblandingen godt ind i kødet.
Steg kødet i ovnen ved 110° i ca. 10 timer. Når stegen er færdig, er den godt sort på overfladen, og sådan skal den være.
Skrab kødet fra hinanden med 2 gafler. Vend evt. kødet med den gode stegesky i fadet – det giver smag og saftighed.
Skyl og tør salaten. Bryd salat og spidskål i store stykker. Skyl æblerne, og skær dem i både. Pil rødløget, og skær det i ringe. Bland salat og spidskål med æbler og rødløg.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og vend den med kålsalaten. Anret salaten på et fad.
Servér pulled pork med kålsalat og brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk