Pulled pork med marokkansk krydderi og couscous

Her får du pulled pork i en utraditionelt krydret udgave med couscous til – en lækker måde at servere det møre kød på.

Pulled pork med marokkansk krydderi og couscous
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Marinér gerne kødet dagen i forvejen, og sæt det på køl. Sæt stegen i ovnen om morgenen, og tag den ud efter 10 timer.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Ras el hanout er et marokkansk blandingskrydderi, som typisk består af chili, koriander, spidskommen, muskatnød, nelliker, allehånde, kanel, kardemomme, gurkemeje, lavendel, ingefær, peber og rosenknopper. Du kan evt. nøjes med at anvende nogle af de nævnte krydderier.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'